AGENDA
Hieronder vindt u een overzicht van onze komende activiteiten. Op de hoogte blijven van onze nieuwste events? Abonneer u op onze nieuwsbrief!

Lunch op Eerste Paasdag
12:00 uur - 16:00 uur
Tijdens de paasdagen serveren wij een 4 gangen paaslunch. Geniet tijdens het uitgebreide tafelen van de smaken van het seizoen.

Paasdiner
Aanvang vanaf 18:30 uur
Op Eerste Paasdag zijn wij geopend voor het diner.
Graag verwelkomen wij jullie om 18.30 uur in onze smederij voor een 5 gangen verrassingsmenu.

Lunch op Tweede Paasdag
12:00 uur - 16:00 uur
Tijdens de paasdagen serveren wij een 4 gangen paaslunch. Geniet tijdens het uitgebreide tafelen van de smaken van het seizoen.

Lunch op zondag
12:00 uur - 16:00 uur
Zondag 11 mei zijn wij extra geopend voor de lunch en serveren wij een drie of vier gangen lunchmenu. Voor het diner ontvangen wij onze gasten vanaf 18.30 uur.

Koken met de Oude Smidse
15:00 uur - 21:00 uur
Altijd al de fijne kneepjes van het vak willen leren van onze chefs Martin en Stefan? Zondag 25 mei organiseren wij een kleinschalige kookworkshop in het kooklokaal van Maargies Hoeve in Kallenkote.
Tijdens deze kook beleving bereidt u een vier gangen diner, met als thema Italië. Een keuken die bekend staat om zijn pure smaken, seizoensproducten en jarenlange tradities.

Lunch op Eerste Pinksterdag
12:00 uur - 16:00 uur
Op Eerste Pinkersterdag zijn wij extra geopend voor de lunch.
Graag verwelkomen wij jullie vanaf 12.00 uur in onze smederij voor een vier gangen verrassingslunch.

Culinaire Wijnreis Piemonte
Woensdag 17 september tot zondag 21 september
Na het succes van vorig jaar slaan De Oude Smidse en Winetable dit jaar weer de handen in één voor een nieuwe culinaire wijnreis.
De reis zal plaatsvinden van woensdag 17 september tot en met zondag 21 september 2025.
Dit jaar gaan wij de prachtige culinaire regio Piëmonte in Italië ontdekken!