top of page

Restaurant De Oude Smidse

In een voormalige smederij in Steenwijk oefenen chef-kok Martin Veenstra en maître Eva Stoffels,  net als de smid 100 jaar geleden, wederom met trots een ambacht uit. Waar u kunt genieten van een culinaire belevenis. 

foto1.5.jpeg

Diner

Ons chefsmenu is gebaseerd op de klassieke keuken met een moderne twist! We koken met lokale en regionale producten met een knipoog naar onze roots, identiteit en culinaire nieuwsgierigheid!
Uw diner laten begeleiden door een bijpassend glas wijn, dan hebben wij een zorgvuldig geselecteerd wijnarrangement voor u. Liever een mooie fles wijn? Neem dan een kijkje in onze wijnkaart!

Verrassingsmenu:

3-gangen €49,-

4-gangen €59,-

5-gangen €69,-

6-gangen €79,-

Het menu is uit te breiden met een selectie nationale en internationale kazen voor €14,50 p.p. 

Indien u kaas of een gerecht in plaats van het dessert wenst rekenen wij een supplement van €5,- per persoon.

Wijnarrangement:

Iedere maand selecteren wij bij ons menu bijpassende wijnen.

Glas bijpassend: €7,50

1/2 glas bijpassend: €4,50

Wij serveren enkel ons verrassingsmenu wat wij iedere maand wisselen en met de seizoenen mee laten gaan!

Indien u of één van uw gasten een allergie of dieetwens heeft of iets liever niet eet, vernemen wij dit graag één dag op voorhand. Vanwege de kleinschaligheid kunnen wij op de dag van uw reservering geen aanpassingen meer doen aan het menu.  Het is niet mogelijk om bij ons veganistisch, lactose-vrij of zoutloos te dineren. Lactose- en zoutarm is wel mogelijk.

Private Dining

Met besloten gezelschap genieten van een culinaire ervaring in de smederij? Dat kan! Vanaf 10 personen kunt u alle dagen van de week bij ons terecht voor diner, lunch, vergadering of andere festiviteiten!

Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IMG_6155.JPG
bottom of page