top of page

Restaurant De Oude Smidse

In een voormalige smederij in Steenwijk oefenen chef-kok Martin Veenstra en maître Eva Stoffels,  net als de smid 100 jaar geleden, wederom met trots een ambacht uit. Waar u kunt genieten van een culinaire belevenis of het nu gaat om een lunch of uitgebreid diner. 

Diner

Wij serveren enkel één verrasingsmenu wat wij iedere maand wisselen en met de seizoenen mee laten gaan!

Heeft u dieetwensen of allergieën, laat het ons weten tijdens het maken van de reservering. Op de avond zelf kunnen wij in verband met de kleinschaligheid geen aanpassingen meer doen in het menu!

foto1.5.jpeg

Ons menu is gebaseerd op de klassieke keuken met een moderne twist! We koken met lokale en regionale producten met een knipoog naar onze roots, identiteit en culinaire nieuwsgierigheid!
Uw diner laten begeleiden door een bijpassend glas wijn, dan hebben wij een zorgvuldig geselecteerd wijnarrangement voor u. Liever een mooie fles wijn? Neem een kijkje in onze wijnkaart!

Verrassingsmenu:

3-gangen €45,-

4-gangen €55,-

5-gangen €65

6-gangen €75

Wijnarrangement:

Iedere maand selecteren wij bij ons menu bijpassende wijnen.

Glas bijpassend: €7,-

1/2 glas bijpassend: €4,-

IMG_8215.JPG

Lunch

Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om s'middags van ons menu te genieten in onze bistro.

Wij serveren op deze dagen een 3 of 4 gangen lunch.

 

Wij willen ons graag zo goed mogelijk voorbereiden op een geslaagde middag voor u, hiervoor vragen wij u wel van te voren te reserveren. 

Private Dining

Met besloten gezelschap genieten van een culinaire ervaring in de smederij? Dat kan! Vanaf 12 personen kunt u alle dagen van de week bij ons terecht voor diner, lunch, vergadering of andere festiviteiten!

Wij denken graag met u mee voor de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

IMG_6155.JPG
high wine.JPG

High wine

Genieten van een mooi glas wijn met een daarbij passend aantal hapjes? Onze high wine is te boeken voor een leuke invulling voor uw middag. We starten met een glas mousserende wijn en een charcuterie plankje. Daarna serveren wij een drietal hapjes met twee halve glazen bijpassende wijn. Vervolgd door wederom twee halve glazen bijpassende wijn met drie hapjes. Eventueel is onze high wine uit te breiden met kaas en/of zoetigheid. Onze high wine is te boeken op vrijdag en zaterdag  vanaf €35,- per persoon en serveren wij enkel op reservering. Andere dagen zijn mogelijk in overleg. Wij serveren de high wine vanaf 4 personen.

Neem contact op
bottom of page