Martin Veenstra
&
Eva Stoffels

"Genieten van smaakvolle gerechten in een sfeervolle ambiance"

Martin Veenstra is 28 jaar geleden geboren in het Groningse Middelstum. Al vroeg ontdekte hij zijn liefde en passie voor koken. Na diverse koks-opleidingen en leerzame werkervaringen in gerenommeerde restaurants, onder andere in België, heeft Martin meerdere jaren ervaring opgedaan als chef kok van een restaurant bekroond met een Bib Gourmand. Na al deze mooie ervaringen is de tijd aangebroken om het roer om te gooien en een lang gekoesterde droom achterna te gaan, een eigen kleinschalig restaurant. 

Na 21 jaar in Amstelveen te hebben gewoond, verhuisde Eva Stoffels vorig jaar naar Steenwijk. Na haar studie Hotel Management afgerond te hebben aan Hoge Hotelschool is Eva het avontuur aangegaan om samen met haar ouders een boetiekhotel te openen in een oude smederij in Steenwijk. Haar liefde voor wijn en gastvrijheid zette zij voort als sommelier in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. 

Samen zijn Martin en Eva het avontuur aangegaan om hun liefde en passie voor eten, drinken en gastvrijheid te delen en u te verwennen met gerechten op topniveau in een laagdrempelige sfeer.

Foto ons 1.jpeg