top of page

Martin Veenstra 
&
Eva Stoffels

"Genieten van smaakvolle gerechten in een sfeervolle ambiance"

Martin Veenstra is 29 jaar geleden geboren in het Groningse Middelstum. Al vroeg ontdekte hij zijn liefde en passie voor koken. Na diverse koks-opleidingen en leerzame werkervaringen in gerenommeerde restaurants, onder andere in België, heeft Martin meerdere jaren ervaring opgedaan als chef kok van een restaurant bekroond met een Bib Gourmand. Na al deze mooie ervaringen is de tijd aangebroken om het roer om te gooien en een lang gekoesterde droom achterna te gaan, een eigen kleinschalig restaurant. 

Na 21 jaar in Amstelveen te hebben gewoond, verhuisde Eva Stoffels twee jaar geleden naar Steenwijk. Na haar studie Hotel Management afgerond te hebben aan Hoge Hotelschool is Eva het avontuur aangegaan om samen met haar ouders een boutique hotel te openen in een oude smederij in Steenwijk. Haar liefde voor wijn en gastvrijheid zette zij voort als sommelier in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. 

Samen zijn Martin en Eva het avontuur aangegaan om hun liefde en passie voor eten, drinken en gastvrijheid te delen en u te verwennen met gerechten op topniveau in een laagdrempelige sfeer.

IFoto Anko en Inge.jpg

Anko Stoffels
&
Inge Stoffels

"Authentiek overnachten in ons knusse hotel"

Deze geboren en getogen Amstelveeners  hebben twee jaar geleden het roer omgegooid om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan. 

Anko, sinds 1987 actief in lokale en landelijk journalistiek en zijn vrouw Inge, verpleegkundige bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam, runnen vol passie en liefde het boutique hotel in het gezellige stadscentrum van Steenwijk.

bottom of page