top of page

Winkel

In onze kleinschalige winkel hebben wij een ruime selectie aan koffiebonen, losse thee en wijnen.

Uit onze collectie van 16 soorten koffie, 50 soorten losse thee, 40 zorgvuldig gekozen wijnen helpen wij u graag een keuze te maken!

Koffie

Onze koffie bonen komen onder andere bij Mocca d'or vandaan! Een lokale leverancier uit Zwolle die al sinds 1930 koffie brand. Elke week komen nieuwe leveringen koffie binnen en branden zij deze. Daarna worden de bonen naar ons gestuurd. Verser kan haast niet! 

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan verschillende koffie soorten! Wij adviseren graag welke geschikt is voor u en uw koffiemachine! Indien gewenst kunnen de bonen ook voor u malen.

A60W6031.jpg
IMG_8800.JPG

Smidsvuur Koffie

Sinds oktober 2022 hebben wij ons eigen koffielabel. Een koffie met een mooie ronde body en tonen van noten, karamel en chocola. Benieuwd naar deze smaken wij serveren deze koffie ook in onze bistro en restaurant.

Thee

Ook onze thee collectie stellen wij zorgvuldig zelf samen.

50 verschillende losse theeën zoals; zwarte thee, groene thee, rooibos, oolong, biologische kruiden en eigen melanges.

IMG_7553.jpg
high wine.JPG

 

Wijn
 

Thuis ook genieten van de wijnen die wij schenken? Dat kan!

Naast de wijnen die wij bij onze gerechten schenken hebben wij een breed assortiment samen gesteld met wijnen uit onze favoriete wijnlanden. 

Met zorg hebben wij onze wijnkast ingericht met enkel echte klassiekers maar ook wijnen die wij naar aanleiding van onze wijntrips hebben meegenomen. Benieuwd naar het verhaal? Wij adviseren u graag!

bottom of page