top of page

De Oude Smidse @HOME

Voor thuis bieden wij een gevarieerd assortiment aan van producten die wij ook gebruiken in ons restaurant. Van koffie, thee en wijn tot onze eigen gin en Italiaanse olijfolie. Op bestelling maken wij graag onze huisgemaakte slagroomtruffels en macarons voor thuis.

Koffie & Thee

In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan verschillende koffie en thee soorten! Waaronder onze eigen Smidsvuur koffiebonen. Wij adviseren graag welke geschikt is voor u en uw koffiemachine! Indien gewenst kunnen de bonen ook voor u malen. 

Ook onze thee collectie stellen wij zorgvuldig zelf samen.

40 verschillende losse theeën zoals; zwarte thee, groene thee, rooibos, oolong, en biologische kruiden.

IMG_7553.jpg
high wine.JPG

 

Wijn

Thuis ook genieten van de wijnen die wij schenken? Dat kan!

Naast de wijnen die wij bij onze gerechten schenken hebben wij een breed assortiment samen gesteld met wijnen uit onze favoriete wijnlanden. 

Met zorg hebben wij onze wijnkast ingericht met enkel echte klassiekers maar ook wijnen die wij naar aanleiding van onze wijntrips hebben meegenomen. Benieuwd naar het verhaal? Wij adviseren u graag!

 

Lekkernijen

Op bestelling maken wij graag onze slagroomtruffels en macarons voor thuis.

Slagroomtruffels:

zakje 100 gram €3,50

doosje 200 gram €6,95

Macarons:

€1.20 per stuk

5 stuks voor €5.50

bbq_edited.jpg

 

BBQ

Op zoek naar een toffe barbecue voor thuis? Ook is het mogelijk om onze barbecue te huren, informeren naar de mogelijkheden kan telefonisch of per mail.

 

Catering

Van luxe borrel tot privé diner verzorgen wij graag voor u de culinaire belevenis voor thuis of op locatie, graag denken wij met u mee voor de invulling van kleine tot grote gelegenheden!

catering_edited.jpg
bottom of page